HELLO AND WELCOME TO AS-LIGHT

 

As Light располага со асортиман од над 20,000 артикли на нашиот пазар: лед осветлување, халогена расвета, иновативни производи кои штедат електрична енергија, ѕидни и плафонски лампи, надворешна расвета, декоративна расвета и широк спектар на индустриска програма, со кој што можете да ги осветлите вашите домови, кафетерии, канцеларии, дворови, сали за состаноци, хотели, хостели, болници, шопингмолови, супермаркети, училишта, тунели и улици. Во подрачјето на ЛЕД технологијата, As Light е трендсетер.
Ние се фокусираме на квалитетот и различноста на осветлувачките модели.
Најдоброто ќе го најдете кај нас
Секогаш сме поразлични од другите

Briliant

Light is life

As-Light

Architectural & Professional Lighting

MIA LUCE

Designo Italiano