As Light е основан 1997 година со седиште во Скопје. Основна дејност е дистрибуција на декоративна и индустриска расвета за опремување на домови, деловни простории, продавници и друго.

As Light располага со асортиман од над 2000 артикли на нашиот пазар: халогена расвета, иновативни производи кои штедат електрична енергија, ѕидни и плафонски лампи, надворешна расвета, декоративна расвета и широк спектар на индустриска програма. Во подрачјето на LED технологијата, As Light е трендсетер.

As Light е воедно и застапник на најреномираната европска фирма Brilliant-AG од Германија која е водечки лидер за расвета во Европа.

2008 година As Light во Скопје направи showroom - атрактивен простор за презентација на новите артикли - ова е прилика за разгледување на опширниот асортиман кој го нудиме.

За да може да ја задржи водечката позиција на пазарот во подрачјето на внатрешната и надворешната расвета As Light соработува со доверливи произведувачи како: Brilliant - AG Germany, EMIBIG -Polska, и многу други познати производители, работи исто така и со најдобрите фабрики за производство на професионално осветлување, лед осветлување, линеарни лед производи кои што се користат во многу објекти како што се шопинг молови, супермаркети, канцеларии, сали за состаноци, болници, училишта, тунелно и улично осветлување.
Ако сте заинтересирани или имате прашања за нас, целиот тим на As Light ви стои на располагање.

Во центарот на внимание за прикажување на производите As Light се залага за функцоналност и хармонија.
Мотото на As Light е накит во осветлувањето. Со нашиот уникатен асортиман, дозволете ни да ги разубавиме вашите домови и деловни простории.